2024-04-26 06:33

ULTIMA ORĂ: Premierul Cîțu a MINȚIT în CV-ul oficial. Dezvăluire despre masterul din SUA

 |  20:07
ULTIMA ORĂ: Premierul Cîțu a MINȚIT în CV-ul oficial. Dezvăluire despre masterul din SUA

Premierul Florin Cîțu este în mijlocul unei noi controverse. Jurnaliștii de la Libertatea au vrut să afle de la Iowa State University din Statele Unite mai multe detalii despre masterul făcut de premier acolo. Conform răspunsului primit, șeful Guvernului a terminat masterul în 2002, nu în 1999, cum apare în CV și cum a pretins până azi.

Florin Cîțu a scris în CV-ul oficial că, între 1997-1999, a făcut un masterat la Universitatea de Stat din Iowa și apoi, până în 2002, a studiat la aceeași universitate un doctorat, însă „fără dizertație”.

În răspunsul către Libertatea, Universitatea de Stat din Iowa spune că „Florin Cîțu a obținut un Master of Science în Economie pe 11 mai 2002. Datele noastre nu indică faptul că a primit un titlu de doctor”. 

Punând față în față CV-ul oficial al prim-ministrului și răspunsul Iowa State University, e adevărat că premierul nu a susținut că a obținut titlul de doctor, însă întrebările care se pun, în acest moment, e în câți ani a făcut masterul, când l-a terminat și ce înseamnă, concret, că a studiat doctoratul între 1999 și 2002, cum susține șeful Guvernului României? 

Premierul Cîțu a transmis, prin biroul de presă al Guvernului că, într-adevăr, „Dizertația pentru master a fost prezentată în 2002”. El nu a răspuns la întrebarea de ce și-a trecut masterul terminat în 1999, dacă finalizarea acestuia a fost, de fapt, în 2002, cum afirmă acum, după ce Iowa State a făcută publică data la cererea Libertății.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE