2024-05-08 16:21

Traian Băsescu, răvășit și vizibil obosit la revenirea acasă

 |  10:50
Traian Băsescu, răvășit și vizibil obosit la revenirea acasă

Fostul preşedinte Traian Băsescu a revenit în ţară în noaptea de miercuri spre joi, după externarea de la un spital din Bruxelles, el fiind filmat la sosirea la locuinţa de protocol din Bucureşti, pe care are termen să o elibereze în 60 de zile.

Conform imaginilor difuzate de Antena 3, fostul preşedinte a coborât din maşină, vizibil obosit și afectat, intrând apoi în curte. El nu a răspuns la nici o adresată de reporterii care îl aşteptau în faţa locației.

În urmă cu o săptămână, Traian Băsescu a fost la Spitalul Militar pentru niște investigații. Apoi, fostul președinte a plecat la Bruxelles, iar când a primit sentința instanței de colaborare cu Securitatea i s-a făcut rău pe holul Parlamentului European. A mers la spital la Bruxelles pentru investigații, s-a întors în țară, iar apoi a revenit la Spitalul Militar pentru alte investigații și a fost trimis la o clinică din străinătate, de unde ieri a fost externat.

Familia Băsescu este obligată să se mute din vila de protocol ca urmare a deciziei defintive a instanţei privind colaborarea sa cu Securitatea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-31



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE