2021-11-30 02:25

SURSE: Se pregătește trecerea școlilor în online, certificatul verde la locul de muncă și interzicerea circulaţiei între localităţi

 |  15:03
SURSE: Se pregătește trecerea școlilor în online, certificatul verde la locul de muncă și interzicerea circulaţiei între localităţi

Preşedintele Klaus Iohannis îi primește la Cotroceni, de la ora 17.30, pe responsabilii pentru gestionarea pandemiei în vederea introducerii de noi măsuri de restricţie, în contextul creşterii alarmente a numărului de cazuri de COVID-19.

Printre măsurile care vor fi discutate se află obligativitatea certificatul verde la locul de muncă, închiderea magazinelor dupa o anumita oră şi interzicerea activităţilor care pot genera aglomerări, au precizat surse oficiale pentru News.ro. 

Se va propune și închiderea tuturor şcolilor, grădinițelor și creștelor şi trecerea acestora în online, mai ales că de săptămâna viitoare, elevii din ciclul primar intră într-o scurtă vacanţă, de o săptămână. 

Altă măsură vizată carantina generală sau zonală, în funcţie de rata de incidenţă, dar şi interzicerea circulaţiei între localităţile care au un număr mare de cazuri. 

Totuși, nu se ia în calcul, cel puțin deocamdată, a introducerea stării de urgenţă în România. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-20

In legatura cu acest articol...

Tichete de masă pentru cei care se imunizează la maratonul vaccinării din acest week-end de la Romexpo

Coronavirus: 414 decese în ultimele 24 de ore. Câte cazuri noi de COVID-19 au fost identificate
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE