2024-05-08 15:21

Şeful cancelariei prefectului de Vrancea și-a pierdut funcția după ce s-a bătut într-un club cu un coleg din PSD

 |  11:41
Şeful cancelariei prefectului de Vrancea și-a pierdut funcția după ce s-a bătut într-un club cu un coleg din PSD

Cătălin Răducanu, director al cancelariei prefectului judeţului Vrancea Nicuşor Halici, își va pierde funcția după ce, sâmbătă, s-a bătut într-un club din Focşani cu un coleg din PSD, Dragoș Bârlădeanu, care îi era amic din copilărie.

Prefectul Nicuşor Halici, ales în acea zi preşedinte al PSD Vrancea, a declarat că i-a cerut demisia lui Cătlin Răducanu, susținând că scandalul nu a avut legătură cu sesiunea de alegeri care a reunit la Focşani cei mai importanţi lideri ai PSD, dar şi câţiva miniştri.

„Cu mare dezamăgire spun acest lucru plecând din sediul Poliţiei: ieşind în oraş la un club din Focşani, împreună cu soţia şi prieteni foarte apropiaţi, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului judeţului. Într-un conflict la care a luat parte si Roşu Bogdan, încercând să-l aplanez, Răducanu Cătălin (cunoştinţă de-a mea de 43 de ani) a sărit pe mine cu pumnii dându-mă jos din picioare. Nu m-aş fi aşteptat niciodată! Urât de tot! Am făcut plângere penală cu martori şi mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins că Poliţia şi organele de urmărire penală îşi vor face datoria! Doamne ajută pentru toata lumea!”, a scris, pe Facebook, Dragoş Bârlădeanu, fost deputat PSD.

„I-am cerut demisia dimineaţă. Şi-a depus-o. Mâine (luni – n.r.)  va fi înregistrată şi vor fi întocmite şi documentele de eliberare din funcţie. Nu văd de ce ar avea, nu au candidat pe funcţii, Dragoş Bârlădeanu nici nu a fost prezent la conferinţa judeţeană. (...) Ei sunt prieteni din copilărie. Vedem care va fi versiunea adevărată, pentru că înţeleg că Cătălin Răducanu a ieşit după un alt coleg afară, Dragoş Bârlădeanu a venit la el, l-a apostrofat, au început invectivele verbale, după care ar fi primit o palmă Răducanu de la Bârlădeanu şi el a reacţionat”, a declarat pentru News.ro prefectul judeţului Vrancea, Nicuşor Halici.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE