2024-05-07 11:52

Prima sentință dată GEMENILOR PEDOFILI din Sânnicolau Mare, judeţul Timiş

 |  16:22
Prima sentință dată GEMENILOR PEDOFILI din Sânnicolau Mare, judeţul Timiş

Prima sentință dată în cazul fraților Calapiş, gemenii pedofili din Sânnicolau Mare, judeţul Timiş. Adrian Calapiş acuzat de viol asupra minorilor a promit 18 ani de închisoare, iar Alexandru Calapiş 8 ani pentru tentativă de viol asupra unui minor.

Alexandra Colban, iubita unuia dintre frați, a primit 14 ani și 2 luni de închisoare.

În total au de achitat toți trei daune de 400.000 de euro victimelor din dosar.

Sentința nu este definitivă, potrivit Antena 3.

Totul a ieșit la iveală după ce o fetiță de 13 ani ar fi depus o plângere la poliție împotriva lui Adrian Calapiș, acuzându-l de viol. În urma acestei plângeri, polițiștii au efectuat mai multe percheziții la domiciliul bărbatului, descoperind în telefonul lui, dar și în computer, imagini în care protagoniști erau atât el cât și iubita lui.

Și mai grav este faptul că tânăra era chiar bona copiilor agresați. Așa ajungeau aceștia pe mâna agresorilor. 

Comunitatea din Sânnicolau Mare e în stare de șoc.

Unul dintre băieți, Alexandru, cânta în corul bisericii.

Cei doi frați gemeni, fiii unui avocat celebru, au abuzat și doi bebeluși

În 2013, gemenii pedofili au fost arestați după ce făcuseră deja 10 victime. Judecătorii de atunci au considerat că băieții au toată viața înainte așa că i-au condamnat cu suspendare.

Unul dintre aceștia, împreună cu iubita lui, ar fi violat mai mulți copii cu vârste de până la patru ani, doi dintre aceștia fiind chiar bebeluși.

Totul se întâmpla chiar în mașina bărbatului. Ororile și chinurile la care îi supuneau pe copii erau filmate chiar de iubita acestuia.

Și mai grav este faptul că tânăra era chiar bona copiilor agresați. Așa ajungeau aceștia pe mâna agresorilor. Din primele informații se pare că ar fi o mulțime de victime, ținând cont de faptul că în imagini, alături de cei doi, apar foarte mulți copii mici.

Mai șocant este faptul că, în fața anchetatorilor, Adrian Calapiș împreună cu iubita sa au recunoscut cu seninătate ce s-a întâmplat iar cei care au asistat la audiere spun că pe fața bărbatului nu a existat în niciun moment vreo urmă de remușcare sau regret.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE