2022-01-29 00:33

Petrecere privată în Centrul Vechi. A fost apelat numărul de urgență 112

 |  13:41
Petrecere privată în Centrul Vechi. A fost apelat numărul de urgență 112

Amendă pentru un club din Centrul Vechi după ce aici a fost organizat sîmbătă seară un eveniment privat. Poliţiştii Serviciului Poliţiei Centrului Vechi au identificat 47 de persoane, clienţi, dar şi angajaţi, iar în urma verificărilor s-a stabilit că o persoană nu poseda certificat verde, fiind sancţionată contravenţional. De asemenea, societatea comercială a fost sancţionată cu 5.000 lei şi alte 38 de persoane care au participat la petrecere fiecare cu câte 500 lei.

„În data de 27 noiembrie 2021, în jurul orei 23.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că în incinta unei societăţi comerciale, din sectorul 3, se afla în desfăşurare un eveniment privat. În locaţie, poliţiştii Serviciului Poliţiei Centrului Vechi au identificat 47 de persoane, clienţi, dar şi angajaţi. În urma verificărilor s-a stabilit că o persoană nu poseda certificat verde, fiind sancţionată contravenţional”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

Conform sursei citate, „societatea comercială a fost sancţionată contravenţional conform prevederilor  Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru organizarea de petreceri private”.

„Cu privire la aspectele constatate, va fi informat Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti, pentru a dispune măsurile din competenţă, cu privire la societatea comercială”, conchide sursa menţionată.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE