2022-01-29 01:10

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri despre Gigi Becali: Voia să-l antrenez să se bată cu Corsicanu. Înnebunise de tot

 |  13:02
Nuțu Cămătaru, dezvăluiri despre Gigi Becali: Voia să-l antrenez să se bată cu Corsicanu. Înnebunise de tot

Gigi Becali (63 de ani) neagă faptul că i-ar fi cerut interlopului Nuțu Cămătaru să îl bată pe Gigi Corsicanu, liderul de galerie al Rapidului. Patronul de la FCSB susține că singura legătură pe care a avut-o cu liderul Clanului Cămătarilor este faptul că obișnuia să împrumute de la acesta bani pentru a juca la cazinou.

În cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru: dresor de lei și de fraieri”, patronul FCSB este menționat de mai multe ori. Într-un pasaj, Nuțu Cămătaru, pe numele lui real Ion Balint, povestește cum Gigi Becali i-ar fi solicitat ajutorul pentru a se răzbuna pe Gigi Corsicanu, liderul de galerie al Rapidului.

Chestionat la Pro X pe acest subiect în această dimineață, Gigi Becali a spus: „Ce relație am avut eu cu Nuțu Cămătaru este că atunci când mai eram pe la cazinou îi ceream 100-200.000 de euro, iar a doua zi îi dădeam banii. Atât!

Niciodată în viața mea nu am spus eu ca cineva să bată pe altcineva. Dacă a vrut cineva să facă asta, eu l-am oprit! Eu habar n-am de episodul ăsta, mi-e și rușine să comentez lucrurile astea”.

„La un moment dat s-a luat cu (Gigi) Corsicanu. Acela mereu îl lua la telefon și îl înjura numai de fetele lui. Și băga și-și scotea în fetițele alea de o luase Gigi razna. Voia să-l antrenez să se bată cu Corsicanu, înnebunise de tot. L-am căutat eu pe Corsicanu și l-am găsit la o cârciumă prin Herăstrău. Era cu un văr de-ai lui Fane Spoitoru și cu niște arbitri. L-am pândit să se despartă de păia și când s-a suit într-un taxi, l-am blocat cu mașinile.

Am spart geamurile la taxi cu pumnii și răngile și i-am scos prin geam pe el și pe acela al lui Fane. Ăluia i-am dat doar un pumn în piept de și-a pierdut aerul și i-am zis să stea cuminte. Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia și, când a căzut inconștient, soră-mea Angelica a sărit cu tocurile pe fața lui de l-a tăiat” - Pasaj din cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru: dresor de lei și de fraieri”


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE