2024-04-27 06:51

MOTIVUL pentru care s-ar fi sinucis chirurgul Radu Mirică

 |  16:09
MOTIVUL pentru care s-ar fi sinucis chirurgul Radu Mirică

Radu Mirică, vicepreședintele Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie, s-a sinucis joi dimineață, aruncând-se de pe un bloc cu 12 etaje din Pantelimon.

La scurt timp de la tragedie, anchetatorii au descoperit și un mesaj de adio, pe care bărbatul îl scrisese înainte de a recurge la gestul extrem.

Surse din anchetă au declarat pentru gândul.ro că doctorul nu ar fi avut o viață perfectă, așa cum lăsa să se înțeleagă pe rețelele de socializare. Bărbatul de 34 de ani s-ar fi confruntat cu o depresie severă și ar fi avut tensiuni în viața de cuplu, asta după ce și-ar fi înșelat soția.

Aceleași surse au dezvăluit că în ziua tragediei, chirurgul s-ar fi certat cu partenera lui, apoi a mers la o sală de jocuri de noroc.

Ulterior, el ar fi condus până în Pantelimon, acolo unde s-a urcat de pe un bloc cu 12 etaje, punându-și capăt zilelor. Anchetatorii susțin că medicul i-a trimis un mesaj de adio soției, cu puțin timp înainte de a-și încheia socotelile cu viața, în care a încercat să-i explice de ce a recurs la gestul halucinant.

Medicii sosiți la fața locului au încercat din răsputeri să-l readucă la viață pe chirurg. Din nefericire, salvatorii nu au mai putut face nimic, impactul cu solul fiind unul fatal pentru bărbatul de 34 de ani.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE