2022-12-05 00:00

Monica Macovei îi DĂ ÎN JUDECATĂ pe procurori, după accidentul în care a fost implicată

 |  17:34
Monica Macovei îi DĂ ÎN JUDECATĂ pe procurori, după accidentul în care a fost implicată

Fostul Ministru al Justiției, Monica Macovei, dă în judecată Parchetul Curții de Apel Constanţa și solicită o nouă expertiză a mașinii după accident. Monica Macovei cere să fie audiată și ea, dar și pasagerul pe care îl avea în maşină, în cazul accidentului rutier în care a fost implicată. Cererea se va judeca pe 24 noiembrie.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, în urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit că Monica Macovei ar fi intrat pe contrasens, încercând să taie curba, moment în care a lovit grav o motocicletă, pe drumul național care leagă Mangalia de stațiunea 2 Mai.

Reamintim că pe data de 8 octombrie Monica Macovei se întorcea din localitatea Limanu și, după ce a trecut podul de la Mangalia, aflată la volanul autoturismului propriu, a pierdut controlul direcției de mers, a intrat pe contrasens, unde a izbit în plin un motociclist care circula regulamentar.

Acesta a suferit zone extrem de grave și a fost transportat la Spitalul Județean, iar ulterior transferat la un spital din București.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE