2024-05-04 17:04

Judecătorul Gabriel Apostol, care S-A SINUCIS, a fost la Masterchef: "Din cauza meseriei de magistrat înnebunești"

 |  15:15
Judecătorul Gabriel Apostol, care S-A SINUCIS, a fost la Masterchef: "Din cauza meseriei de magistrat înnebunești"

Judecătorul Gabriel Apostol, care a fost concurent Masterchef acum opt ani, s-a sinucis la doar 45 de ani. Când a participat la Masterchef, judecătorul Gabriel Apostol, afirma că „din cauza meseriei de magistrat înnebunești”.

La Masterchef, Gabriel Apostol a mărturisit că nu îi era ușor să fie judecător, să fie amenințat și mereu stresat. În 2014, Consiliul Superior al Magistraturii l-a suspendat din funcţia de judecător până în februarie 2016 pe motiv că suferea de o boală psihică.

„Dacă n-ar fi veselia asta, am lua-o pe brăila (n.r. a lua-o razna, a înnebuni). Și nu doar eu, toți colegii mei. Munca de judecător este o muncă foarte grea, uite, mi-a albit părul la treizeci și ceva de ani. Eu sunt și președinte de secție.

Munca de judecător mai e și muncă de uzură, de asta judecătorii ies la pensie după 25 de ani de activitate neîntreruptă. După 25 de ani de muncă s-ar putea să nu mai fii întreg la minte', spunea judecătorul Gabriel Apostol, la Masterchef.

Din peisajul copilăriei lui Gabriel Apostol au lipsit părinții, acesta fiind crescut doar de bunica din partea tatălui.

„Sunt Gabriel Apostol, am 37 de ani, sunt din Pitești, sunt judecător. Am fost copil problemă, m-a crescut bunica paternă. Ca să-și facă treburile prin curte, bunica mă lega de pat. Dacă o prindea acum Asistența Socială o băga la pârnaie.

Dacă nu mă lega, însemna să nu mă găsească în următoarele 10 minute. Mie îmi trebuia acțiune. La cutremurul din 86, am sărit de la etajul doi. Și au mai sărit doi după mine. Încă sunt un copil problemă', spunea magistratul, la Masterchef.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE