2024-05-02 16:47

Gigi Becali a rămas fără oi. Hoții i-au FURAT mioarele din spatele vilei sale din Pipera

 |  15:08
Gigi Becali a rămas fără oi. Hoții i-au FURAT mioarele din spatele vilei sale din Pipera

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, ar fi rămas fără oi. Hoții, doi tineri care au fost deja prinși în trafic, i-au subtilizat trei mioare, pe care le-au băgat în portbagajul mașinii, chiar de pe terenul din spatele vilei sale din Pipera, unde animalele pasc în voie. Prejudiciul reclamat este de 1500 de euro, iar în acest caz a fost deschis dosar penal pentru furt.

Vinerea trecută, cioban care avea grijă de cele aproape 150 de oi ale lui Gigi Becali a sesizat că îi lipsesc trei cornute, iar a doua zi a anunțat Poliția, conform Antena 3.

”La data de 5 noiembrie, în jurul orei 13:16, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că la data de 4 noiembrie, în intervalul orar 15:00-15:30, i-au fost sustrase 3 ovine ce se aflau la pășunat pe un teren extravilan din apropierea Bd. Pipera- Voluntari, județul Ilfov. (...). La data de 5 noiembrie, în jurul orei 20:30, polițiștii din Voluntari au identificat și depistat în trafic autoturismul folosit la comiterea faptei reclamate, în interiorul căruia se aflau doi tineri în vârstă de 17 și respectiv 22 de ani, iar în urma verificărilor s-a constatat că tânărul care se afla la volan nu avea permis de conducere", a transmis Poliția Ilfov.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE