2024-05-08 04:18

Fost poliţist, client al "bordelului" cu MINORE din Apuseni, ARESTAT preventiv

 |  17:13
Fost poliţist, client al "bordelului" cu MINORE din Apuseni, ARESTAT preventiv

Un fost polițist, client al "bordelului" cu minore din Apuseni a ajuns după gratii, deși fusese plasat inițial sub control judiciar pentru că a luat legătura cu martori, dar și cu alți inculpați din dosar. Fostul agent este acuzat de act sexual cu un minor, faptă pentru care riscă până la 5 ani de închisoare.

Fostul polițist este unul dintre beneficiarii serviciilor oferite de către minorele care se prostituau la bordelul înființat de către antrenorul de fotbal din Abrud.

Acesta a fost plasat sub control judiciar la începutul anului însă a încălcat măsura pentru că a luat legătura cu martori și cu alți inculpați din acest dosar.

Acum, bărbatul este cercetat pentru act sexual cu un minor și riscă până la 5 ani de închisoare. În total, în acest caz au fost trimise în judecată 6 persoane, printre care și fostul primar al localității.

Patronul este acuzat că a înființat un bordel în care se prostituau 11 femei, dintre care 5 minore, care acum sunt părți vătămate în acest dosar, potrivit Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE