2024-05-09 01:04

Fiul celui mai cunoscut procuror din Constanţa S-A SINUCIS chiar cu arma tatălui

 |  14:24
Fiul celui mai cunoscut procuror din Constanţa S-A SINUCIS chiar cu arma tatălui

Procurorul Teodor Niță a sunat disperat la serviciul de urgență anunțând că fiul său s-a împușcat şi solicitând ajutor. În ciuda eforturilor medicilor, tânărul a decedat. 

Astăzi, în jurul orei 11.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 31 de ani, s-ar fi împușcat, cu o armă, în zona capului. Polițiștii Secției 3, dar și criminaliști și polițiști de investigații criminale s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea cercetării la fața locului, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Tânărul de 31 de ani a fost intubat, ventilat și dus la UPU. Glonțul a intrat și e ieșit din craniu. În ciuda eforturilor medicilor, tânărul a murit două ore mai târziu.

Din primele informaţii, fiul și-a tras un glonț în cap chiar cu arma tatălui său.

Se ştie despre fiul procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.că era căsătorit de curând și urma să aibă un copil, soţia fiind însărcinată.

Anchetatorii se află la fața locului și urmează să stabilească ce a condus la această tragedie.

Polițiștii iau în calcul toate ipotezele, însă cea mai plauzibilă în acest moment pare cea a sinuciderii. Înainte de a comite gestul fatal, i-a trimis tatălui său un mesaj de adio pe telefon.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE