2024-05-02 16:14

Femeie ÎNJUNGHIATĂ mortal de soţ, în oraşul Pantelimon. Fiul lor a sunat Poliția

 |  09:05
Femeie ÎNJUNGHIATĂ mortal de soţ, în oraşul Pantelimon. Fiul lor a sunat Poliția

Caz șocant lângă București. O femeie de 49 de ani a fost înjunghiată mortal în locuința sa din orașul Pantelimon. Evenimentul tragic a avut loc sâmbătă, în jurul orei 20.00. Poliţiştii au fost sesizaţi, în jurul orei 20.06, prin apel 112, de către un minor, în vârstă de 14 ani, cu privire la faptul că mama sa a fost înjunghiată.

În casă mai era și soțul victimei, iar bărbatul se află acum în custodia polițiștilor.

"La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 20:06, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un minor, în vârstă de 14 ani, cu privire la faptul că mama sa a fost înjunghiată în imobilul de la adresa de domiciliu, din oraşul Pantelimon.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţişti oraşului Pantelimon pentru activităţile specifice din competenţă, iar la adresa indicată au găsit o femeie, în vârstă de 49 de ani, care prezenta leziuni traumatice la nivelul pieptului.

La locul faptei s-au deplasat şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru efectuarea activităţilor din competenţă şi luarea măsurilor legale care se impun.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE