2024-05-02 14:40

Elena Udrea, filmată în timp ce PLÂNGE în sala de judecată din Bulgaria

 |  17:54
Elena Udrea, filmată în timp ce PLÂNGE în sala de judecată din Bulgaria

Elena Udrea este audiată de mai bine de două ore de autorităţile din Bulgaria. Ea a fost surprinsă în timp ce plângea în sala de judecată.

Elena Udrea va afla astăzi când va fi extrădată în România. Până atunci, fostul ministru al Turismului, condamnat la 6 ani de închisoare, rămâne în arest în Bulgaria. 

Elena Udrea este reprezentată de o avocată de aici din Bulgaria, dar este şi un avocat din România care a venit special pentru a participa la acest proces.

În sala de judecată Elena Udrea a fost surprinsă ducând un șervețel la ochi din când în când. Nu are pe nimeni aici în sala de judecată, iar acest proces s-ar putea să mai dureze pentru că toate declaraţiile trebuie să fie traduse.

În acest timp se aşteaptă decizia judecătorului dacă Elena Udrea va fi sau nu trimisă în ţară, decizie care nu este definitivă.

Practic, acesta are două opțiuni: poate decide să fie adusă în România. În acest caz în momentul în care toate documentele sunt gata un echipaj de poliţie din România o va conduce sub escortă într-un penitenciar din ţară.

În cazul în care fostul ministru al Turismului decide să nu se întoarcă în ţară poate cere o formă de protecţie în Bulgaria aşa cum a procedat şi în Costa Rica.

Urmează să vedem decizia judecătorului care se va pronunța în ședință publică.

sursa: Antena 3


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-04-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE