2024-05-05 17:37

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul decesului lui Petrică Mîţu Stoian

 |  14:25
Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul decesului lui Petrică Mîţu Stoian

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul decesului îndrăgitului cântăreţ de muzică populară Petrică Mîţu Stoian. Procurorii cercetează modul în care artistul a decedat la Spitalul Judetean Reşiţa, după ce fusese internat la o clinică particulară pentru tratament post-Covid.

”La data de 8.11.2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, a fost înregistrat dosarul cu nr. 2486/P/ 2021, având ca obiect infracţiunea de ucidere din culpă. În cauză se efectuează cercetări privind stabilirea împrejurărilor în care a decedat persoana vătămată Mîţu Petre, la data de 6.11.2021, în cadrul Secţiei de terapie intensivă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

Interpretul de muzică populată originar din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a decedat, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00 la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, el fiind internat iniţial la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID, scrie News.ro.

Petrică Mîţu Stoian a început să se simtă rău şi a avut o tuse care s-a agravat. Medicii de la clinica private au solicitat o ambulanţă şi au transferat pacientul, de urgenţă, la Spitalul Judeţean Reşiţa. Acesta a fost internat la Secţia ATI unde a fost intubat, iar după câteva ore a decedat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE