2024-05-19 13:52

DETALII înfiorătoare despre copilul găsit mort lângă un cimitir din Arad

 |  09:25
DETALII înfiorătoare despre copilul găsit mort lângă un cimitir din Arad

Un copil a fost găsit mort, pe un teren viran de lângă un cimitir din Arad, ieri, de un bărbat care îşi plimba câinele. Copilul ar fi avut opt ani, iar anchetatorii au descoperit detalii înfiorătoare în urma cercetărilor.

Cadavrul copilului a fost găsit chiar de câine, care şi-a alertat stăpânul. Când a realizat că este vorba despre trupul neînsufleţit al unui copil, bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Anchetatorii au ajuns imediat la faţa locului, au ridicat rămăşiţele umane şi au făcut cercetări în zonă până la lăsarea întunericului.

După cercetări, anchetatorii au ajuns la concluzia că trupul neînsufleţit găsit lângă cimitirul din Arad ar aparţine unui copil în vârstă de aproximativ opt ani.

Procurorii au de rezolvat acum un caz extrem de complicat pentru că ar putea fi vorba de un copil omorât. Informaţiile legate de acest caz, până în acest moment, sunt foarte puţine.

Una dintre ipotezele luate în calcul de anchetatori este cea a unei crime, mai ales în contextul în care rămăşiţele trupului au fost incendiate, semn că un posibil criminal ar fi încercat să şteargă urmele crimei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-31



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE