2024-05-05 18:29

De ce a ajuns ELENA UDREA la spital

 |  21:27
De ce a ajuns ELENA UDREA la spital

Elena Udrea a fost dusă din Penitenciarul Târgşor la Spitalul Județean Ploiești în această dimineaţă.

"Astăzi, în jurul orelor 10:00, în timp ce se afla în curte, la plimbare, deci după micul dejun și după alte câteva activități, Elena Udrea a avut o stare de leșin și amețeală.

Și în urma acestei stări de leșin din care și-a revenit pentru că era conștientă când a venit salvarea, personalul de la Penitenciarul Târgșor a anunțat imediat direcția medicală a ANP-ului.

S-a decis ca imediat să fie sunat 112, pentru că nu și-ar fi dorit sub nicio formă dacă doamne ferește se întâmpla ceva, apoi să fie vreo știre de genul celor în care am mai văzut magistrați cărora li s-au întâmplat lucruri foarte grave în penitenciare. Elena Udrea a fost transportată la Spitalul Județean din Ploiești.

Din datele pe care eu le am și sunt date certe, ea a fost examinată inclusiv cu computerul tomograf. Deci s-a făcut un CT cap și torace pentru a se exclude un eventual accident vascular sau un impact minor. A fost exclusă orice afecțiune de acest gen.

Analizele au ieșit bine, însă medicii au ajuns la concluzia că doar tensiunea era mai scăzută în urma unei lipotimii ce ar fi dus la starea de leșin.

Lipotimia se pare că a fost cauzată de o reducere temporară a fluxului de sânge spre creier, după cum au spus sursele medicale. Starea se pare că a fost cauzată de stres și părerea mea este că stresul a fost pentru că într-adevăr, în urmă cu două zile Înalta Curte de Casație și Justiție a respins în dosarul Gala Bute contestația în anulare. Dar mai este o șansă, recursul în casație pe acest dosar deci tot o cale extraordinară de atac.

Nu știu dacă a fost o strategie pentru Elena Udrea sau nu, cert este că oricum tensiunea o avea mai scăzută", a spus Adina Anghelescu, joi seară, la Antena 3 CNN.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE