2024-05-11 06:33

Cum a ajuns Cumpănașu eroul elevilor pe Tik Tok. Mesaje împotriva profesorilor și discuții indecente cu adolescente

 |  19:41
Cum a ajuns Cumpănașu eroul elevilor pe Tik Tok. Mesaje împotriva profesorilor și discuții indecente cu adolescente

Fost candidat la prezidențiale și unchi revoltat al Alexandrei Măceșanu în cazul Caracal, Alexandru Cumpănașu a devenit celebru în rândul elevilor cu un cont de Tik Tok care are 500.000 de urmăritori. Postările sale au stârnit controverse și revoltă în rândul profesorilor și părinților.

Cumpănașu se declară susținătorul elevilor nemulțumiți de școală, teme și profesori și le promite elevilor că va declanșa acțiuni în instanță împotriva cadrelor didactice pentru presupuse abuzuri ori ilegalități. De multe ori, însă, limbajul său depășește limita acceptată.

„Eu nu știu ce psihopați sunt de partea ailaltă, ce derbedei sunt de partea ailaltă ca profesori. Da? Din păcate, ne arată că perverșii în sistemul de învățământ sunt destul de mulți. Acuma, cu tot respectul, să vezi fete de 15-16-17-18 ani făcând genuflexiuni, flotări și altele, pe cameră, ca înregistrări, ele pot fi folosite și altfel. Pot fi puse pe site-uri de o altă natură! NU dați cu voi nicio înregistrare!” - îi îndeamnă Alexandru Cumpănașu pe elevi, conform Digi24.

Vedetă pe Tik Tok, discuții nepotrivite cu minore

Cumpănașu a publicat peste 2.300 de clipuri pe TikTok până acum. În unele dintre acestea, el are discuții cu conotații sexuale cu minore. Pe YouTube și pe alte rețele de socializare au fost încărcate videoclipuri de către tineri revoltați, în care Cumpănașu face referire la „dotările sale de la natură”.

Totul a pornit după ce Cumpănaău a dansat într-un live, iar tinerii au remarcat că acesta avea blugii prea strâmți. Ei au făcut glume despre faptul că individul ar utiliza produse pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale.

Într-un dialog cu o elevă de 16 ani, Cumpănașu a fost întrebat dacă folosește un astfel de produs, numit „chitanțier”: „Vă întreba cineva dacă vă dați cu «chitanțier»”, l-a întrebat pe Cumpănașu minora de 16 ani.

„Nu, nu mă dau cu «chitanțierul», că m-a făcut mama suficient de bine. Ar trebui să-mi fie rușine sau să fiu mândru de chestia asta? Că nu mi-e clar, voi sunteți fete și trebuie să ne spuneți”, a răspuns Cumpănașu.

„Trebuie să fiți mândru”, i-a spus eleva. „A întrebat cineva cine vă tunde, aveți un păr frumos”, a continuat eleva.

„Eu cred că tu ai un păr frumos, nu eu, dar ma rog… Eu nu-mi închipui să… (neinteligibil) unei fete de 16 ani, cum ești, o fată destul de dezvoltată, la liceu sportiv să faci în fiecare zi… Până la urmă, nu e de profesor sau de profesoară… Până la urmă, de colegii tăi, care stau și se uită la fundul tău, adică sunt niște chestii care pe mine m-ar fi marcat pe viață, ți-o spun sincer”, i-a spus Cumpănașu elevei.

În alte live-uri pe TikTok, Cumpănașu a ținut să se laude cu „dotările” sale.

„Nu, este «din fabrică» și funcționează perfect, spre dezamăgirea și invidia voastră. (…) Ce să-ți spun ție, nu e vina mea că tu n-ai: mașina respectivă, casa respectivă, fata respectivă sau, în cazul ăsta, alte dotări. Ele au venit natural «din fabrică». Nu toată lumea are șansa asta, eu îi mulțumesc lui mama și tata. Tu du-te și controlează-te, vezi ce probleme ai! Dar pentru toți invidioșii și răutăcioșii, acum ce să fac, să nu mă mai îmbrac în blugi? Asta-i viața, pentru fete și femei este foarte bine, crede-mă!”, i-a spus Cumpănașu unui tânăr care-i reproșa comportamentul.

Cine este Alexandru Cumpănașu

Potrivit CV-ului pe care l-a publicat pe pagina sa de Facebook, Cumpănașu susține că a absolvit un MBA, specializarea Leadership, în cadrul OUS Royal Academy of Economics and Technology în Elveția, transmite Protv.

Alexandru Cumpănașu a devenit masterand la o universitate din Elveția fără să fi terminat o facultate, potrivit CV-ului său, prezentat de Main News și citat de Hotnews.

Cumpănașu a reacționat la această informație intrând în direct la Realitatea TV spunând că ”din punctul meu de vedere, da, am studii superioare si cu mult superioare celor pe care unii dintre ei se laudă că le-au facut la Spiru Haret”.

Din CV-ul prezentat inclusiv pe pagina sa de Facebook reiese că, din noiembrie 2016, este student la master în Elveția.

Ulterior, Cumpănașu a spus că este vorba de Academia Regală pentru Managementul Afacerilor și că ”nu este o diplomă de licență oarecare, pe care o fac toți proștii în România, la toate universitățile de doi lei”.

Potrivit Libertatea, Direcția Națională Anticorupție a solicitat de la Ministerul Culturii documente legate de contractul pe care această instituție l-a încheiat, în septembrie anul trecut, cu fundația condusă de Alexandru Cumpănașu.

Asociația pentru Implementarea Democrației (AID), condusă de Cumpănașu, ar fi primit de la Ministerul Culturii o finanțare nerambursabilă de aproximativ 1 milion de lei. Aceasta s-a făcut în cadrul programului pentru Centenar, iar 840.000 de lei din acea sumă au fost plătiți ca drepturi de autor direct către Cumpănașu, în schimbul realizării a trei lucrări despre Marea Unire.

În declarația de interese depusă pe site-ul BEC, Cumpănașu își afirmă apartenența la masonerie, susținând că este membru în Marea Lojă Națională din România.

De asemenea, el precizează că este vicepreședinte la Fundația Colegiul Național de Apărare. Pe site-ul fundației, însă, Alexandru Cumpănașu nu apare printre vicepreședinți.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-04

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE