2024-07-21 20:22

Consilier PNL și director de colegiu național, EXCLUS din partid după ce s-a dat ofiţer sub acoperire al SRI

 |  14:31
Consilier PNL și director de colegiu național, EXCLUS din partid după ce s-a dat ofiţer sub acoperire al SRI

Consilierul local Aurora Arieşan, care este şi director al colegiului naţional din Sinaia, a fost exclusă din filiala partidului după ar fi început să se prezinte drept ofiţer SRI sub acoperire, care ar deţine date despre aspecte penale comise de conducerea stațiunii montane. Ea ar fi afirmat în faţa unor persoane că întreaga conducere a oraşului Sinaia şi o parte a Consiliului Local Sinaia urmează a fi arestată, potrivit News.ro.

”În urma unor anchete interne care au relevat un caz şocant, am decis cu unanimitate de voturi propunerea de excludere din rândul membrilor PNL şi stoparea oricărei forme de legătură sau asociere cu numita Arieşan Aurora. Aceasta a fost membru PNL Sinaia şi a deţinut funcţia de consilier local liberal. Această sancţiune a fost aplicată în urma devoalării activităţilor la limita înţelegerii normalului uman pe care aceasta le desfăşoară şi le comunică locuitorilor oraşului. În fapt, în ultimul timp, dar cu precădere în ultimele luni aceasta se prezintă drept ofiţer SRI sub acoperire care deţine acces la informaţii clasificate şi dosare penale. În baza acestor informaţii, aceasta susţine că întreaga conducere a oraşului Sinaia şi o parte a Consiliului Local Sinaia urmează a fi arestată, aşa cum a decis «conducerea din umbră a localităţii», urmând ca persoana sa să fie “numită viceprimar cu atribuţii de primar”. Acest scenariu îl prezintă sinăienilor, ameninţându-i dacă îl comunică actualei conduceri”; a transmis PNL Sinaia, într-un comunicat postat pe Facebook.

Consilier PNL și director de colegiu național, EXCLUS din partid după ce s-a dat ofiţer sub acoperire al SRI
zoom
Aurora Arieşan este la al treilea mandat în Consiliul Local Sinaia şi este directorul Colegiului ”Mihail Cantacuzino”, singura şcoală cu personalitate juridică din Sinaia, care are în subordine toate celelalte unităţi de învăţământ.

În comunicatul PNL Sinaia se mai arată că, după declanşarea anchetei interne din partid, Arieşan ”a început să lanseze în interiorul organizaţiei scenarii dincolo de înţelegerea noastră, dar care ne-au îngrijorat cu privire la modul în care aceasta îşi manifestă rolul de director al Colegiului Mihail Cantacuzino”.  ”Totodată ne exprimăm delimitarea fermă faţă de influenţa decizională pe care aceasta pretinde că o are asupra conducerii Poliţiei Staţiunii Sinaia. Toate probele colectate în cadrul anchetei interne le vom pune la dispoziţia justiţiei şi a organismelor medicale specializate, existând şi posibilitatea ca sus-numita să sufere de o condiţie medicală care să îi provoace un astfel de comportament deviant”, mai scrie PNL Sinaia.

 

 

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE