2021-06-25 07:09

Cine sunt cei trei SUSPECȚI în cazul tinerei ucise și incendiate și ce au declarat Poliției

 |  19:29
Cine sunt cei trei SUSPECȚI în cazul tinerei ucise și incendiate și ce au declarat Poliției

Cei trei suspecţi în cazul femeii incendiate din Giurgiu îşi vor petrece următoarele 30 de zile după gratii, în arest preventiv. Aceştia au recunoscut parţial faptele de care sunt acuzaţi, însă le-au servit anchetatorilor tot felul de miniciuni.

'Sunt declarații contradictorii pe care le-au făcut cei trei suspecți și referitoare la ore, la transportul cadavrului. Una dintre inculpate a fost audiată acum două săptămâni și a spus: Nu am văzut-o în viața mea pe Sabina, după care au venit și au spus că, da, noi recunoaștem incendierea, dar nu recunoaștem omorul. Nu au recunoscut într-o primă instanță nici geamantanul de culoare mov. Au spus că nu au avut în casă geamantan de culoare mov, dar au avut acest geamantan. Au spus, de asemenea în fața anchetatorilor, faptul că stăteau fără forme legale în apartament cele două surori, când, de fapt, apartamentul cu două camere era chiar al lor. Au încercat cumva să arunce vina pe acel băiat de 21 de ani, despre care se presupune că ar fi proxenet, spunând că el a transportat cadavrul pe Drumul Național 6 Ghimpați cu un autoturism. Nimic mai fals!

Băiatul nu avea permis de conducere. Bine, putea să se urce la volan și chiar dacă nu avea permis de conducere, însă, Samira Silvia este cea care a transportat cadavrul pe DN6, cu autoturismul personal, ea deținând permis de conducere. Sunt foarte multe declarații contradictorii. Ieri, abia după zece ore de audieri au început să vorbească, au spus că Sabina, tânăra mămică de 32 de ani, a încercat să își pună capăt zilelor, să bea insecticid, și a încercat cumva să o salveze. Așa au justificat acele fracturi. Nimic mai fals vin și spun procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul din Giurgiu.

Cei patru practicau prostituția și se pare că s-au luat la ceartă din cauza banilor. Mâine la ora 15:30 vor avea loc declarații la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu făcute de prim-procurorul Parchetului, Andreea Albu pentru că s-a lucrat la foc automat încă de pe data de 30 octombrie la acest caz, și iată, suspecții, cei trei la număr au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, dar au și contestat decizia în acest dosar'', a spus Roxana Ciucă, reporter Antena 3.

Samira Constantin, Elena Constantin şi Alexandru Dinu, cei trei suspecţi în cazul crimei de la Ghimpaţi, acolo unde Sabina, o tânăra de 32 de ani a fost omorâtă, băgată într-o valiză şi apoi incendiată pe câmp, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, cauza morţii în cazul Sabinei a fost şoc traumatic şi hemoragic, ceea ce înseamnă că tânăra de 32 de ani a fost bătută fără milă de cei trei suspecţi.

Astăzi, aceştia au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţiile de omor calificat şi profanare de cadavre, toţi trei fiind arestaţi preventiv.

Mai mult, reporterii Antena 3 au descoperit că totul s-a petrecut într-o locuinţă din cartierul Ferentari din Bucureşti, iar mai apoi, criminalii au dus-o pe Sabina pe câmp, la Ghimpaţi, şi i-au dat foc.

Sabina, tânăra de 32 de ani a fost găsită incendiată pe câmp din apropiere de Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE