2024-04-26 14:07

Cine este agresorul copilului din Hunedoara. DEZVĂLUIRILE mamei băiatului bătut

 |  21:48
Cine este agresorul copilului din Hunedoara. DEZVĂLUIRILE mamei băiatului bătut

Incredibil, dar agresorul copilului lăsat inconștient la locul de joacă este concubinul mătușii bpiatului. Potrivit mamei copilului, agresorul ar fi fost violent cu băiatul și în trecut.

Starea copilului rămâne în continuare gravă însă e stabilă. Copilul este internat la secția de neurochirurgie după ce medicii au descoperit că a suferit un traumatism extrem de grav la cap.

"L-am înrebat pe copil ce-l doare. A zis că spatele și nu-și aduce aminte nimic. A venit bătut... am zis, hai, că l-a lovit, nu am avut treabă cu el (cu agresorul, n.r.), i-am zis nu mai lovi copiii mei, dar acum s-a ajuns prea departe. Nu-i prima dată", a mărturisit femeia la Antena 3.

Mandatul de reținere pentru barbatul care a lovit copilul la locul de joacă expiră în curând, iar acesta încă nu a fost dus la instanță cu propunere de arestare preventivă.

Cât despre starea de sănătate a copilului, medicii i-au făcut astăzi un computer tomograf și au decis că băiatul trebuie să rămână în continuare internat. În funcție de evoluția stări acestuia, se va decide cât timp va mai sta internat.

Primele declaraţii ale agresorului copiilor din parc: "Am plâns. Sunt mereu furios şi vreau să merg la psihiatru”

Agresorul care a trântit la pământ un copil de 13 ani într-un parc din Hunedoara şi şi-a agresat şi propriul copil a declarat cu ocazia anchetei că regretă ce s-a întâmplat. El şi-a motivat gestul spunând că are probleme cu gestionarea emoţiilor şi vrea să meargă la un psihiatru.

Imaginile şocante cu bărbatul din Hunedoara, care a bătut crunt doi copii la un loc de joacă, au şocat o ţară întreagă. Individul, care a dat dovadă de violenţă fără margini, după ce a dat de pământ cu un copil de 13 ani şi cu fiul concubinei sale, în vârstă de 7 ani, a petrecut noaptea în arest şi a fost prezentat instanţei, luni, cu propunere de arestare preventivă.

Surse apropiate anchetei au declarat că agresorul a mărturisit că era foarte furios pentru că băiatul de 13 ani l-ar fi lovit violent pe fiul sau vitreg în vârstă de 7 ani.

"A spus că era furios pentru că băiatul de 13 ani l-a lovit pe copilul lui destul de violent. A mai spus că sub imperiul furiei şi-a pierdut cumpătul. Erau nişte conflicte mai vechi între cei doi copii", a declarat o sursă din apropierea anchetei pentru ziare.com.

Ajuns în arest, bărbatul a mărturisit că regretă fapta şi a început să plângă spunând că "este mereu furios şi vrea să mearga la un psihiatru", informează sursa citată.

Cine este bărbatul care dat de pământ cu un copil de 13 ani în parc

Între timp, identitatea agresorului a fost dată publicităţii. Alexandru Cobzaru a crescut într-o familie săracă. El este angajat ca muncitor în cadrul Primariei Hunedoara. Copilul cu care era în parc este al concubinei sale dintr-o relaţie anterioară. El mai are un copil şi înca unul pe drum, concubina sa fiind însărcinată.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE