2023-12-05 01:12

Ce a scris fiul procurorului din Constanța în biletul de adio, înainte de a se SINUCIDE

 |  13:48
Ce a scris fiul procurorului din Constanța în biletul de adio, înainte de a se SINUCIDE

Petrică Niță, fiul cunoscutului procuror din Constanța, Teodor Niță, și-a luat viața cu arma tatălui său. Înainte de a-și pune capăt zilelor, bărbatul a trimis un mesaj de adio. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a intrat în apartamentul tatălui său și a luat un pistol din cutia cu arme pe care acesta o deținea. Ulterior, s-a întors la apartamentul său, unde locuia cu chirie.

Imediat ce a ajuns acasă, fiul procurorului s-a împușcat în cap. Echipajul medical a ajuns imediat la fața locului și i-a acordat primele îngrijiri medicale, l-a transportat intubat la spital, însă doctorii au fost nevoiți să declare decesul la scurt timp după ce a intrat în stop cardio-respirator. 

„Poliţiştii Secţiei 3, dar şi criminalişti şi poliţişti de investigaţii criminale s-au deplasat la faţa locului, pentru efectuarea cercetării la faţa locului, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Concomitent, la faţa locului s-au deplasat 2 autospeciale SMURD din cadrul ISU Dobrogea al judeţului Constanţa, respectiv un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de terapie intensivă mobilă”, a transmis IPJ Constanța.  

Petrică Niță i-a trimis un mesaj tatălui său pe telefon, în care își lua adio de la acesta, îi spunea că îl iubește, și că tot ce și-a dorit pe această lume a fost să iubească. Tatăl a primit mesajul și a venit cât a putut de repede. Însă a fost prea târziu.  

Bărbatul în vârstă de 31 de ani era căsătorit și urma să fie tată pentru a doua oară, soția lui fiind însărcinată. Potrivit apropiaților, acesta nu avea datorii sau probleme financiare.  

Din 2020, bărbatul era executor judecătoresc. 

Vecinii bărbatului spun că avea o viață discretă și era extrem de izolat. În ciuda faptului că se mutate cu un an în urmă cu chirie în blocul din Constanța, nu avea interacțiuni cu aceștia. De asemenea, vecinii spun că nu avea prieteni care să îl viziteze prea des. 

Mai mult decât atât, cei care locuiesc în bloc spun că nu au auzit nimic din apartamentul bărbatului în momentul în care acesta și-a luat viața.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE