2021-12-01 23:17

BUCUREȘTI: un tânăr și-a bătut gazdele, le-a dat foc la casă, apoi s-a aruncat de la etajul 10

 |  17:22
BUCUREȘTI: un tânăr și-a bătut gazdele, le-a dat foc la casă, apoi s-a aruncat de la etajul 10

O familie din București a sunat la 112, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce au fost agresați în propria locuință de un bărbat pe care îl găzduiau. Agresorul a distrus tot și apoi s-a aruncat de la etajul 10.

Polițiștii Secției 13 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că el și soția sa au fost agresați, în locuință, de un cunoscut, pe care îl gazduiseră temporar, până când acesta își găsea o locuință cu chirie.

Cei doi soți au reușit să iasă din apartamentul lor, dar în interior a rămas agresorul, iar la sosirea echipajelor de poliție ușa de acces era încuiată, iar din interiorul casei ieșea fum.

„S-a delimitat zona, pentru a facilita intervenția pompierilor, în timp ce bărbatul rămas în locuință arunca cu diverse obiecte, producând avarii la autoturismele parcate în fața imobilului.

A fost solicitată prezența luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a negociatorilor, dar și a echipajelor de descarcerare. Persoanele vătămate, soț și soție, au primit îngrijiri medicale la fața locului”, potrivit Poliției Capitalei, citate de Antena 3.

În ciuda eforturilor echipajelor de intervenție de a-l liniști pe agresor și de a-l face să coopereze, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, s-a aruncat de la etajul 10. Acesta a fost preluat de echipajele de prim ajutor și transportat la spital, dar, ulterior, a fost pronunțat decesul.

Cercetările au fost preluate de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, care urmează să stabilească toată starea de fapt.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE