2024-05-08 16:51

Echipajul Tempestini – Itu a fost aproape de TRAGEDIE la Raliul Iașiului

 |  18:32
Echipajul Tempestini – Itu a fost aproape de TRAGEDIE la Raliul Iașiului

Raliul Iaşului, competiţie care se desfăşoară în acest weekend, a fost marcat de un accident teribil. Maşina pilotată de echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu a ieșit în décor, s-a răsturnat de câteva ori în aer și apoi a luat foc.

Tempestini şi Itu au scăpat din fericire nevătămaţi din acest accident violent.

“Din păcate aşa s-au terminat lucrurile pentru noi aici. Cel mai mare accident din cariera mea, dar SUNTEM OK, asta contează. Vom reveni mai puternici. Îmi pare rău, toată lumea”, a notat Sergiu Itu pe Facebook.

Ancheta FRAS

Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS) a anunţat că a demarat o anchetă legată de accidentul de la Raliul Iaşului.

''Cu ocazia desfăşurării Raliului Iaşului, în timp ce se afla la conducerea cursei, echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu a ieşit în decor la o viteză mare, maşina de concurs fiind avariată grav. Cei doi sportivi nu au niciun fel de leziuni vizibile constatate de serviciul de ambulanţă care a oferit primul ajutor. În zilele următoare cei doi vor fi supuşi unor verificări mai amănunţite. Federaţia a demarat o anchetă asupra modului în care s-a desfăşurat incidentul şi a modului în care s-a intervenit la faţa locului'', se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a federaţiei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE