2024-06-20 15:08

SCHIMBARE la ”Românii au talent”. Cu cine a fost înlocuit Mihai Petre

 |  18:53
SCHIMBARE la ”Românii au talent”. Cu cine a fost înlocuit Mihai Petre

Sezonul 11 al show-ului “Românii au talent” va debuta cu Alexandra Dinu în cadrul juriului. Actrița îl înlocuiește pe Mihai Petre, un cunoscut coregraf și dansator.

Alexandra Dinu arde de nerăbdare să înceapă treaba, mărturisind că știa că, la un moment dat, va reveni în televiziune. În trecut, aceasta a mai prezentat emisiunea “ProMotor”, difuzată de Pro TV. De precizat este că Mihai Petre pleacă pentru a doua orară din cadrul show-ului “Românii au talent”.

SCHIMBARE la ”Românii au talent”. Cu cine a fost înlocuit Mihai Petre
zoom

“Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am ştiut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simţit că era nici locul şi nici timpul potrivit. Am ştiut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru «Românii au talent», cel mai bun show de entertainment, am ştiut că acum este momentul! Este o nouă experienţă pe care o aştept cu entuziasm. Abia aştept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba“, a declarat Alexandra Dinu.

La rândul lui Mihai Petre a ținut că mulțumească foștilor colegi și echipei cu care a lucrat la Pro TV.

“Sezonul 11 «Românii au talent» nu mă va mai găsi la masa juriului. Experienţa «Românii au talent» este fantastică. Am fost martor şi am jurizat reprezentaţii de nivel mondial şi am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică. Mulţumesc Smiley, Pavel Bartoş, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu. Mulţumesc întregii echipe Pro TV şi vouă, cei care aţi confirmat de fiecare dată că «Românii au talent» este, fără îndoială, cel mai bun show de entertainment din România. Mult succes în noul sezon şi în noua formulă! Vă asigur că ne vom revedea curând“, a fost mesajul transmis de Mihai Petre.

Mihai Petre a făcut echipă, în ultimele patru sezoane ale show-ului, cu Andi Moisescu și Andra.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE