2024-05-28 22:08

Ce vom putea urmări în grila de toamnă de la Pro TV

 |  13:41
Ce vom putea urmări în grila de toamnă de la Pro TV

În fiecare zi a săptămânii, în prime time, telespectatorii fideli ai Pro TV vor putea urmări producţii locale, filme şi seriale pline de acţiune şi aventură. Show-uri precum "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", "Vocea României", "Visuri la cheie" dar şi "Las Fierbinţi" şi noul serial "Clanul" se regăsesc în grila de toamnă de la Pro TV.

Duminică, 4 septembrie, telespectatorii vor putea urmări aventurile celebrităţilor la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", în fiecare duminică, luni şi marţi, în show-ul prezentat de Cabral şi Adela Popescu.

Dragoş Bucur şi noua sa echipă de arhitecţi sunt pregătiţi din 7 septembrie să îmbunătăţească viaţa familiilor care au fost un exemplu pentru comunităţile lor şi care sunt în sfârşit gata să-şi vadă visurile devenind realitate. O mulţime de oameni vor putea beneficia direct de implicarea "Visuri la cheie".

Miercuri, 7 septembrie, va începe "Las Fierbinţi". De două ori pe săptămână, miercuri şi joi, va fi difuzat al al 21-lea sezon.

Noul serial "Clanul" va oferi joia cea mai neaşteptată experienţă care combină calitatea cinematografică şi scenele incredibile de acţiune, nemaivăzute până acum în România. 

Vineri, 9 septembrie, începe și "Vocea României". 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE