2024-04-26 10:22

Alte șase nume mari ale industriei muzicale vin în premieră în România la UNTOLD

 |  15:18
Alte șase nume mari ale industriei muzicale vin în premieră în România la UNTOLD

Noua ediție UNTOLD din această vară vine cu un line-up pe măsură. Bebe Rexha, French Montana, Ava Max și Eric Prydz sunt doar câteva dintre numele care vin pentru prima dată în România, la UNTOLD. La această ediție mai urcă pe scenă FERG, WizTheMc, Years & Years, Alok, Topic, Zhu, Steve Aoki, Fedde Le Grand, Tujamo și Thievery Corporation. Hiturile momentului se vor auzi în această vară, între 3 și 6 august, la Cluj-Napoca.

BLETA ,,BEBE" REXHA este una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală la nivel global. Colaborarea cu David Guetta pentru uriașul succes ,,I’m Good (Blue)” i-a adus o nominalizare Grammy și un trofeu la MTV EMA la categoria ,,Best Collaboration”. Bebe Rexha este una dintre premierele pregătite de creatorii experienței UNTOLD pentru cea de-a 8-a ediție a festivalului. Rexha a avut colaborări de succes cu Nicki Minaj, Afrojack și David Guetta, a lucrat cu G-Eazy pentru ,,Me, Myself & I" (1,158 miliarde accesări), cu Martin Garrix pentru ,,In the Name of Love" (1,263 miliarde de ascultări) sau ,,Meant To Be” (feat. Florida Georgia Line), o altă producție care a trecut de 1,244 miliarde de accesări. Single-ul ,,I'm a Mess" i-a adus două nominalizări la Grammy la categoriile ,,Best New Artist” și ,,Best Country Duo/Group Performance”.

AVA MAX este o altă premieră pentru România. Single-ul ,,Sweet but Psycho” a fost primul mare succes de chart al artistei, No. 1 în 22 de țări, a debutat direct pe locul 10 în Billboard Hot 100, iar pe platforma Spotify a ajuns la peste 1,43 miliarde de accesări. Cu albumul de debut ,,Heaven & Hell” a ajuns în clasamentul vânzărilor din Statele Unite și Marea Britanie. În 2023 a lansat albumul ,,Diamonds & Dancefloors”.

Rapper-ul FRENCH MONTANA este cunoscut în întreaga lume pentru succesele de chart și pentru implicarea în acțiuni filantropice. Artistul din spatele succesului ,,Unforgettable”, single cu peste 1,657 miliarde de ascultări pe Spotify va ajunge în 2023 în premieră pe mainstage-ul UNTOLD.

Rapper-ul canadian WizTheMc este o altă premieră pregătită de organizatorii UNTOLD pentru ediția din acest an. A debutat în 2018, a lansat trei albume, opt EP-uri și a fost în turnee prin Europa și Statele Unite cu artiști precum Asap Rocky, Half Alive, Billie Eilish, Burna Boy, Future, Miley Cyrus sau Skip Marley. Single-ul ,,For A Minute” a fost un succes de chart, iar pe Spotify are peste 63 de milioane de ascultări.

Toate aceste nume completează puzderia de artiști anunțati pentru mainstage-ul UNTOLD 2023: Imagine Dragons, Armin van Buuren, Martin Garrix, David Guetta, Alesso, KSHMR și Salvatore Ganacci.

Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este pregătită pentru cele mai cunoscute nume din cultura underground: Mathame, Amber Broos, Ann Clue, Kasia, Sublee, Charlie, Priku, Sit, Persic și mulți alții.

Festivalul UNTOLD 2023 are loc între 3 și 6 august în Cluj-Napoca. Abonamentele sunt disponibile pe untold.com.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE