2024-05-28 22:42

Papa Francisc, INTERNAT de urgență în spital. Ce probleme are

 |  22:24
Papa Francisc, INTERNAT de urgență în spital. Ce probleme are

Papa Francisc, în vârstă de 86 de ani, suferă de o infecţie respiratorie şi va rămâne spitalizat ”câteva zile”, anunţă miercuri Vaticanul, care evoca miercuri după-amioaza examene programate, în contextul unor întrebări recurente despre sănătatea şefului Bisericii Catolice.

Programul de joi al Papei a fost anulat, potrivit unei surse de la Vatican.

”Agenda Papei a fost eliberată, în eventualitatea continuării examenelor sale”, anunţă această sursă, precizând că este ”posibil” ca Francisc să petreacă noaptea la spital.

Potrivit cotidienelor italian Corriere della Sera, francez Le Figaro şi argentinian La Nacion, Francisc a sosit la spital cu ambulanţa, în urma unor ”probleme cardiace”, contrar anunţului Vaticanului.

Nicio agitaţie nu avea loc la reţedinţa Papei, la Domus Sanctae Marthae, potrivit unei surse apropiate Papei.

Iezuitul argentinian, care a marcat la jumătatea lui martie zece ani de pontificat, a participat miercuri dimineaţa la Audienţa Generală săptămânală, în Piaţa Sf. Petru, ca în fiecare miercuri, unde a zâmbit şi a salutat credincioşii de la bordul ”papamobilului”.

Francisc, care se deplasează în scaun cu rotile din mai 2022, din cauza unor dureri cronice la genunchi, a fost spitalizat timp de zece zile la Spitalul Gemelli în iulie 2021, când a fost supus unei operaţii grele la colon.

Sursa: News.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE