2024-05-18 02:47

Un șofer al Companiei de Transport Public Iași a circulat cu mesaje antivaccinare lipite pe parbrizul autobuzului

 |  15:53
Un șofer al Companiei de Transport Public Iași a circulat cu mesaje antivaccinare lipite pe parbrizul autobuzului

Un șofer al Companiei de Transport Public din Iași a circulat timp de două zile cu mesaje antivaccinare pe parbrizul autobuzului. Reprezentanții societății de transport susțin că șoferul riscă acum desfacerea contractului de muncă.

Purtătorul de cuvânt al Companiei de Transport Public Iași, Andreea Barna, a declarat, joi, la Digi 24, că șoferul a umblat timp de două zile, câteva ore pe zi, cu afișele antivaccinare lipite pe parbrizul mașinii. Aceasta mai susține că șoferului i s-a atras atentia de catre un revizor de trafic și a fost obligat să elimine pe loc aceste afișe, astfel că a plecat din garaj fără acele mesaje, acestea fiind puse în geam ulterior, pe traseu.

"Mâine (vineri - n.r.) se întrunește Comisia de conciliere din cadrul companiei de transport și va fi dezbătut acest caz și ulterior va fi propusă o soluție și va fi luată o decizie. Sancțiunile diferă și pleacă de la avertisment, până la desfacerea contractului de muncă. Politica noastră este de a respecta toate legile în vigoare și ceea ce a făcut conducătoul auto contravine politicilor noastre, cu atât mai mult cu cât în regulamentul de ordine interioară este prevăzut faptul că este interzis afișajul de către angajați în mijloacele de transport, dacă acestea nu sunt aprobate", a declarat reprezentantul CTP Iași.

Ulterior, șoferul a postat fotografia cu autobuzul ca poză de profil pe rețelele sociale. Fotografia a fost distribuită de peste 700 de ori, în mai puțin de două zile.

Foto: captura Digi24

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE