2024-04-26 21:27

SINUCIDERE șocantă în Alexandria: un băiat de 17 ani s-a aruncat în fața trenului din cauza păcănelelor

 |  20:52
SINUCIDERE șocantă în Alexandria: un băiat de 17 ani s-a aruncat în fața trenului din cauza păcănelelor

Adelin a murit la nici 17 ani, călcat de tren, în zona unei gări din Alexandria. Adolescentul a ales să își pună capăt zilelor într-un mod sinistru, cel mai probabil din cauza unor datorii pe care le făcuse din cauza jocurilor de noroc.

”El este tânărul cu chip de înger care s-a sinucis lângă halta Alexandria Nord. Adelin avea doar 16 ani, urmând sa facă 17 în câteva zile. Nimeni nu știe de ce a recurs la acest gest, însă se pare că ar fi avut datorii din cauza jocurilor de noroc.

Tânărul aflat la început de drum în viață, originar din Nanov, localitate de lângă Alexandria, a decis să își pună capăt zilelor, punând capul pe calea ferata care leagă Alexandria de Roșiori de Vede. Acesta a fost decapitat pe loc de singurul tren care trecea la acea oră pe acea linie. Imaginile cu care s-au confruntat anchetatorii au fost de groază, întrucât mecanicul trenului nu a mai putut evita inevitabilul.

Gestul este cu atât mai macabru cu cât vine la doar o zi după ce un alt tânăr, din alt județ, a decis să își dea foc chiar în fata unei agenții de pariuri, după ce pierduse 3000 de lei.

Dumnezeu să-i ierte!”, se arată pe pagina de Facebook Alexandra, Teleorman, România, 2.0.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE