2024-04-20 01:17

O femeie a vrut să jefuiască o bancă din Iași amenințând angajații cu o foarfecă

 |  16:43
O femeie a vrut să jefuiască o bancă din Iași amenințând angajații cu o foarfecă

O femeie a intrat, vineri, într-o unitate bancară din municipiul Iaşi şi a cerut bani, ameninţându-i pe angajaţi cu o foarfecă, ea fiind scoasă ulterior afară. Femeia a fost identificată şi prinsă de poliţişti pe o stradă din Iaşi, fiind dusă la audieri.

În jurul orei 12.00, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie au fost sesizaţi că o femeie a intrat în unitatea Alpha Bank din cartierul ieşean Păcurari, a scos o foarfecă şi a solicitat bani.

Aceasta nu a primit ce a cerut, fiind imediat scoasă din incinta unităţii bancare de către angajaţi. În urma incidentului nu au rezultat victime.

Femeia a fost identificată de poliţişti, fiind găsită pe o stradă din zona Canta, având foarfeca în poşetă. Ea a fost dusă la audieri.

Reprezentanţii Alpha Bank România, banca vizată de tentativa de jaf,  au precizat că angajaţii şi echipa de intervenţie a băncii au reacţionat cu promptitudine şi au împiedicat sustragerea banilor. Clienţii aflaţi în agenţie la ora evenimentului nu au fost implicaţi şi nici afectaţi de acest incident.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE