2024-05-28 07:37

Se cere comisie de anchetă pentru George Simion, după incidentele de la Parlament: „Este absolut regretabil”

 |  16:12
Se cere comisie de anchetă pentru George Simion, după incidentele de la Parlament: „Este absolut regretabil”

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai a comentat, pe pagina sa de Facebook, incidentele de la Palatul Parlamentului. Social-democratul spune că este regretabil și inadmisibil faptul că s-a ajuns ca Ambasadorul Japoniei să fie scos cu dificultate din incinta Parlamentului și anunță că va cere colegilor din Senat înființarea unei comisii de anchetă pentru George Simion.

„Este absolut regretabil ce s-a întâmplat azi în Curtea Palatului Parlamentului, nu a fost un protest pașnic ci un act de vandalism. Două autoturisme de corp diplomatic au fost vandalizate, una fiind deținută de către însărcinatul cu afaceri a ambasadei SUA la București.

Astăzi la comisia de politică externa am celebrat 100 de ani de parteneriat cu Japonia.

În acest context este regretabil și inadmisibil faptul că s-a ajuns ca Ambasadorul Japoniei să fie scos cu dificultate din incinta Parlamentului.

Solicit în mod imperios ca pentru daunele produse și pentru prejudiciul de imagine adus statului român, să răspundă cei responsabili de aceste acte de violență.

Voi cere colegilor din Senat să înființăm o comisie de anchetă pentru domnul George Simion, cel care a încurajat acțiunile de distrugere și vandalism ale protestatarilor AUR!

Am încredere deplină în instituțiile statului că cei responsabili vor răspunde și plăti pentru faptele lor!”, a spus senatorul.

Reacția social-democratului vine după ce protestul de marţi de la Parlament s-a soldat cu pătrunderea manifestanţilor în curtea Senatului şi vandalizarea mai multor autoturisme, inclusiv ale unor ambasade.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-21



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE