2024-04-19 14:38

PSD l-a exclus din partid pe deputatul Aurel Bălășoiu. Este suspectat de SEX CU MINORI

 |  18:59
PSD l-a exclus din partid pe deputatul Aurel Bălășoiu. Este suspectat de SEX CU MINORI

Conducerea centrală a PSD a decis azi în unanimitate excluderea din partid a deputatului de Argeș, Aurel Bălășoiu. În anunțul partidului se face vorbire de fapte penale care încalcă demnitatea umană și morala creștină și îi cer deputatului să demisioneze urgent din Parlament și în cazul în care organele de cercetare penală vor cere ridicarea imunității acestuia partidului va vota Pentru.

”Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu.

De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare.

PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine.”, se spune în comunicarea partidului.

Fostul deputat PSD de Argeș Aurel Bălășoiu este suspecta de sex cu minori, spun surse judiciare citate de Romania TV. Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, la poliție nu a fost depusă însă o sesizare în acest sens.

Deputatul PSD Aurel Bălășoiu neagă că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor: ”Voi merge înainte și voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc! (n.red. – Răspunsul pe care ni l-a dat la întrebarea ”Recunoașteți că ați întreținut relații sexuale cu minori?”)", a spus parlamentarul pentru Gândul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE