2024-05-28 23:40

SCANDAL după eşecul României de la Eurovision. "Umilinţa ne-a costat 400.000 de euro"

 |  12:00
SCANDAL după eşecul României de la Eurovision. "Umilinţa ne-a costat 400.000 de euro"

România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023. Theodor Andrei, reprezentantul țării noastre, a interpretat piesa "D.G.T. (Off and on)", însă nu a reușit să treacă de cea de-a doua semifinală a concursului muzical.

"Umilința de la Eurovision a costat contribuabililii români aproape 400.000 de euro, din bugetul unei instituții, TVR, veșnic falite și veșnic salvate de stat. Ar fi interesant de aflat lista completă a băieților deștepți care au supt din felia Eurovision, muncind - nu-i așa? - pentru onoarea României la Liverpool. Te și întrebi cum e să ai la TVR un șef cu nume de pasăre cîntătoare, iar la concurs să trimiți un păsăroi afon?

Una peste alta, aventura Eurovision 2023 mi se pare o mare iresponsabilitate, dat fiind că din banii ăia făceau Iohannișii un drum pînă la Sharm-el-Sheikh, dacă nu chiar și retur.

Data viitoare, cînd mai tocați banii românilor, gîndiți-vă mai bine care sunt adevăratele priorități ale țării", a transmis deputatul PSD Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE