2024-05-28 23:13

Naomi Osaka anunţă că va avea o FETIȚĂ: "O mică prinţesă este pe drum"

 |  16:41
Naomi Osaka anunţă că va avea o FETIȚĂ: "O mică prinţesă este pe drum"

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, de patru ori câştigătoare de Grand Slam, a anunţat că aşteaptă o fetiţă cu rapperul Cordae, dezvăluind sexul copilului într-o postare pe Instagram.

"O mică prinţesă este pe drum", a scris ea. Fostul număr 1 mondial, în vârstă de 25 de ani, care şi-a anunţat sarcina în ianuarie, şi-a ilustrat postarea cu o fotografie cu ea însăşi, cu burtica în prim-plan - înconjurată de baloane şi flori roz şi lavanda. Într-o altă fotografie, rapperul american Cordae se apleacă pentru a săruta burtica iubitei sale.

Aceasta din urmă împărtăşise deja o imagine a ecografiei pe Instagram, pentru a-şi dezvălui sarcina la câteva zile după retragerea de la Australian Open. "2023 va fi un an plin de lecţii pentru mine şi sper să ne vedem la începutul anului viitor, pentru că voi reveni la Australian Open în 2024. Vă iubesc foarte mult pe toţi", a spus ea atunci.

Osaka nu a mai jucat un meci de tenis din septembrie anul trecut, iar postările sale de pe reţelele de socializare de la sfârşitul anului trecut o arată călătorind prin Europa alături de Cordae.

Cuplul este împreună din 2019.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE