2024-04-30 05:49

Monica Bârlădeanu S-A CUPLAT cu Valeriu Gheorghiță, "șeful vaccinării" în pandemie

 |  16:05
Monica Bârlădeanu S-A CUPLAT cu Valeriu Gheorghiță, "șeful vaccinării" în pandemie

Monica Bârlădeanu a confirmat astăzi relația cu Valeriu Gheorghiță, după ce ieri au apărut la Romania TV imagini cu ei într-un jacuzzi. Cei doi se aflau într-o vacanță în Bulgaria când au fost surprinși împreună și s-a făcut imediat vâlvă în spațiul public pentru că se știa că "seful vaccinarii" din pandemie era insurat.

Dragilor,stiu ca circula o stire cu informatii eronate vis-a-vis de relatia mea personala si ca sa nu va faceti ganduri sau sa va puneti intrebari, imi doresc sa aflati adevarul direct de la mine: partenerul meu de viata e un barbat ABSOLUT NECASATORIT, liber de orice obligatie. Nu e o relatie ascunsa, doar ca am acest principiu de care ma tin, sa nu vorbesc public despre viata mea personala.

Va imbratisez tare.

„, a declarat Monica Bârlădeanu despre relația cu Valeriu Gheorghiță, într-o postare pe Instagram.

Mai mult, PR-ul actriței confirmă că cei doi au o relație, însă cum vedeta preferă discreție asupra vieții personale, cel mai probabil, restul detaliilor vor fi ținute doar pentru ei.

„Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă.”, a spus Aprilia Ivănescu pentru ego.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-06-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE