2024-04-20 17:11

Filmul „Gladiator 2”, în regia lui Ridley Scott, va fi lansat la finalul lui 2024

 |  10:41
Filmul „Gladiator 2”, în regia lui Ridley Scott, va fi lansat la finalul lui 2024

Continuarea filmului "Gladiator" de Ridley Scott va fi lansată pe 22 noiembrie 2024, a anunţat Paramount Pictures, informeazaă News.ro.

Paul Mescal, nominalizat la Oscar pentru „Aftersun”, este în negocieri pentru a juca rolul principal, scrie Variety.

Filmul, care nu are încă un titlu, va fi produs de Scott, de Michael Pruss, preşedintele Scott Free Productions, Doug Wick de la Red Wagon Entertainment iar Lucy Fisher şi David Scarpa vor scrie scenariul.

Lansat în 2000, filmul original "Gladiator" l-a avut pe Russell Crowe în rolul lui Maximus Decimus Meridius, un soldat roman forţat să devină sclav care jură să se răzbune pe Commodus, interpretat de Joaquin Phoenix. Deoarece Maximus moare la sfârşitul filmului "Gladiator", Mescal îl va juca în sequel pe Lucius, fiul iubitei lui Maximus, Lucilla (interpretată de Connie Nielsen).

Mescal este nominalizat la premiul Oscar la categoria "cel mai bun actor" pentru rolul său din filmul "Aftersun". El se va confrunta cu Austin Butler ("Elvis"), Colin Farrell ("The Banshees of Inisherin"), Brendan Fraser ("The Whale") şi Bill Nighy ("Living"). Mescal este, de asemenea, candidat pentru un Indie Spirit Award pentru cea mai bună interpretare în rol principal în "Aftersun".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE