2024-04-30 08:09

A murit Marilena Arșinel, la nouă luni de la decesul marelui actor

 |  12:27
A murit Marilena Arșinel, la nouă luni de la decesul marelui actor

La nouă luni de la decesul lui Alexandru Arșinel, soția acestuia, Marilena, s-a stins din viață. Cristian, unul dintre băieții marelui actor, a dat vestea tristă pe rețelele de socializare. Femeia se confrunta cu mai multe probleme de sănătate și în ultimele luni din viață fusese internată într-un azil.

“Scumpa mea mamă, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un înger și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo sus te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. Te iubesc, mama!, a scris Cristian Arșinel pe pagina de Facebook.

Marilena Arșinel avea mai multe probleme de sănătate. În 2016, ea a căzut pe scări în timp ce se afla la grădiniță pentru a-și lua nepoțica, iar de atunci viața sa nu a mai fost niciodată la fel. rămânând imobilizată într-un scaun cu rotile.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-06-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE