2024-04-24 11:22

HOROSCOP 24 mai 2023: Nerăbdarea trebuie evitată astăzi

 |  23:21
HOROSCOP 24 mai 2023: Nerăbdarea trebuie evitată astăzi

Horoscop zilnic, 24 mai 2023. Gemenilor nu li se deschid încă ușile, Săgetătorii fac doi pași înainte, unul înapoi, iar Peștii sunt nerăbdători

Berbec

Alinierea de astăzi Lună-Marte aduce la suprafață dorințe și pasiuni puternice. O relație de dragoste poate fi plină de entuziasm și emoție, iar competițiile amicale pot fi motivante. Totuși, unele aspecte de astăzi amplifica insecuritățile. Sunt amintite probleme dificile din trecut, complicând lucrurile și mai mult.

Taur

Energiile de astăzi sunt bune pentru activități legate de cămin sau pentru rezolvarea unei probleme personale. Te poți simți condus de sentimentele tale, iar dorința de acțiune sau de satisfacție din viața ta personală este vitală. Având însă în vedere aspectele provocatoare ale lui Chiron, poate fi dificil să te conectezi cu adevărat cu cineva astăzi, oricât de mult ți-ai dori. Reacțiile oamenilor față de tine îți pot stârni nesiguranța sau îți pot submina încrederea.

Gemeni

Gândurile, ideile, conexiunile și conversațiile sunt animate astăzi. S-ar putea să descoperi un lucru nou care să-ți placă la un proiect sau un subiect care te entuziasmează. Totuși, ușile nu ți se deschid deocamdată. Deși oamenii nu se grăbesc să te ajute astăzi, acest lucru îți oferă oportunitatea de a descoperi că ești destul de bine să te ajuți singur!

Rac

Dacă îți dorești mai multă siguranță, confort și stabilitate, s-ar putea să găsești modalități de a face acest lucru astăzi. Un tranzit Venus-Chiron vă determină să puneți la îndoială destul de multe lucruri. Este un moment bun pentru a afla ce îți dorești și ce prețuiești cu adevărat. Este puțin probabil ca greșelile din trecut să se repete dacă îți permiți să le vezi așa cum sunt și să înveți din ele.

Leu

Luna se îndreaptă spre semnul tău astăzi, întâlnindu-l pe Marte acolo. Acorzi mai multă atenție nevoilor tale emoționale, iar planurile personale te energizează. Luați în considerare că acum aveți mai mult impact asupra celorlalți decât de obicei. Este posibil ca acum să apară o reacție întârziată la o situație dezamăgitoare.

Fecioară

Viața ta personală poate fi animată, sau lumea ta interioară colorată și motivantă, pe măsură ce Luna se întâlnește cu Marte astăzi. Cu toate acestea, Soarele, Venus și Chiron sunt într-o relație tensionată și ați putea experimenta neînțelegeri minore sau confuzie cu privire la bani sau resurse. Dacă relațiile sunt dificile, poate că ar trebui să le acordați o atenție suplimentară. Atenție!  Gesturile prietenoase pot fi interpretate în mod greșit.

Balanță

Cauți idei noi sau subiecte care să deschidă linii interesante de gândire astăzi. Pui mai multă energie în planuri pe termen lung, dar ești foarte atent și îți alegi cuvintele în cadre formale. Oamenii tind să aibă nevoie de mai multă grijă și sensibilitate astăzi.

Scorpion

Poate fi dificil să-ți abați gândurile de la anumita probleme din viața ta, dar te vei descurca mai bine dacă te retragi puțin acum. Cu un tranzit Venus-Chiron, nu este momentul ideal pentru recunoaștere sau feedback pozitiv. Încearcă să uiți de asta deocamdată. Nu este cazul nici să încerci să te explici persoanelor care au mintea îngustă. Fă-ți timp doar pentru cei care merită atenția ta.

Săgetător

Nerăbdarea trebuie evitată astăzi. Aspectele dintre Venus-Soare-Chiron pot aduce un sentiment de „doi pași înainte, un pas înapoi”. Poate exista un pas înapoi emoțional. Luați în considerare că este dificil să vedeți ce doriți și ce prețuiți cu adevărat atunci când sunt implicate nesiguranțe sau vinovăție, așa cum probabil sunt astăzi în ceea ce privește chestiunile intime și relaționale.

Capricorn

Luna se întâlnește cu Marte, stârnind sentimente și dorințe puternice care se pot simți mai presante decât de obicei. Pot exista emoții legate de o relație sau chiar în interiorul tău. Învață să recunoști nesiguranța sau vinovăția în propriul tău comportament, chiar dacă l-ai deghizat bine față de tine! Evită să faci compromisuri.

Vărsător

Întâlnirea Lunii cu Marte de astăzi poate anima relațiile unu-la-unu sau sentimentele tale pentru cineva. Cauți inspirație sau vrei să te simți mai viu prin experiențele tale cu ceilalți. S-ar putea să vă confruntați cu probleme de încredere, dar luați în considerare că unele dintre aceste sentimente ar putea proveni din nesiguranțe. Așteptați, deoarece este temporar.

Pești

A duce lucrurile la bun sfârșit poate fi o misiune dificilă, deoarece ești nerăbdător și vrei rezultate rapide. Vă urmărește o stare de îndoială și de gândire excesivă pe măsură ce ziua trece. Nesiguranța, în special cea legată de bani sau de propria ta valoare, poate fi apăsătoare, iar indecizia te frustrează. Dacă oamenii din jurul tău sunt irascibili, încearcă să nu iei asta personal, deoarece este posibil ca și ei să fie la fel de nehotărâți ca și tine.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE