2024-04-19 08:41

Însărcinată în 8 luni, a arbitrat timp de 15 ore!

 |  13:14
Însărcinată în 8 luni, a arbitrat timp de 15 ore!

Adriana Mitroi, antrenoarea revelației Amaliei Lică, mai are puțin și naște, dar nu poate să stea departe de sala de antrenament și de concursurile la care merge cu micuța gimnastă, acolo unde și arbitrează. La competiția de la Atena, antrenoarea a arbitrat de la 8 dimineața până la miezul nopții.

Însărcinată în 8 luni, a arbitrat timp de 15 ore!
zoom
„Mai am doar 6 săptămâni până nasc, vreau să vin la sala până nu mai pot. A fost destul de greu pentru că a fost un concurs extraordinar de lung am început la 8 jumătate să arbitrăm și am terminat pe la 11 și jumătate seara” – Adriana Mitroi, antrenoarea Amaliei Lică, sportive care s-a întors în țară cu patru medalii de aur.

Adriana Mitroi o antrenează pe Amalia de când aceasta avea doar 6 ani și recunoaște că are emoții la toate concursurile ei. „Destul de mari mai ales atunci când arbitrez pentru atunci când stau la masă simt că nu pot să fac prea multe pentru ea. Când sunt lângă ea și sunt ca antrenoare simt că am un aport și pot să o ajut fix înainte să intre pe covor” – Adriana Mitroi.

La jumătatea lui iulie, Amalia își dă cel mai important examen din carieră! Gimnasta de 14 ani va participa la Campionatele Mondiale pentru Juniori care vor fi în premieră la Cluj.

După ce va naște, Adriana și-a propus să stea foarte puțin acasă:„În iulie voi fi  prezentă la campionatul mondial, va trebui să arbitrez” – Adriana Mitroi, antrenoare Amalia Lică.

Însărcinată în 8 luni, a arbitrat timp de 15 ore!
zoom
Mondialul de gimnastică ritmică va fi în iulie, la Cluj

România va găzdui în premieră campionatul mondial de gimnastică ritmică. Competiția va avea loc la Cluj Napoca între 7 și 9 iulie, la sala BT Arena și va fi un eveniment măreț. „Este un vis frumos, eu visez de foarte mult timp să fac o competiție mare în România. Până acum am organizat etape de cupe mondiale și un Grand Prix, dar faptul că putem organiza un campionat mondial, primul campionat de gimnastică ritmică din România, pentru noi este o mare onoare. Drumul spre marile performanțe va începe la Cluj și suntem foarte bucuroși că avem o echipă puternică atât la nivel individual, gimnaste junioare, Amalia Lică și Elisa Garac, cât și la proba de ansamblu de junioare. România va participa în formulă completă și vom accesa toate clasamentele campionatului mondial - Irina Deleanu, președinte Federația Română de Gimnastică Ritmică. 

„Este mare stres pentru că trebuie puse la punct foarte multe detalii, atât de ordin financiar pentru că de acolo pleacă totul, până la ultimul detaliu de tehnică, de costume, de ce culori folosim în sală” - Irina Deleanu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE