2024-04-19 11:46

Vrem la EURO, dar apelăm din nou la divinitate. Edi Iordănescu: “Să dea Dumnezeu un prim 11 care să fie inspirat”

 |  14:42
Vrem la EURO, dar apelăm din nou la divinitate. Edi Iordănescu: “Să dea Dumnezeu un prim 11 care să fie inspirat”

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, luni, în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Belarus că are mare încredere în capacitatea naţionalei României, însă apelează la sprijinul divinității în alegerea primului “11”.

“Partea pozitivă cu Andorra este că am marcat, am adus punctele, dar mi-aş fi dorit ca ultimele 30 de minute să le gestionăm altfel. Venim după aproape 8 ani de rateuri, sunt ratări, frustări, apasă. Am încredere în capacitatea echipei, dacă vom înlănţui rezultate pozitive, totul se va schimba şi fondul de joc va creşte. Suntem foarte obosiţi pentru că timpul a fost inamicul nostru, coroborat cu drumul. Am dormit puţin, băieţii nu au avut timp de odihnă. Provocarea cea mai mare a noastră este să recuperăm din punct de vedere fizic jucătorii, pentru că mental sunt destul de bine. În ceea ce priveşte adversarul direct, vă pot spune un singur lucru, cinci jucători de bază nu au jucat, trei deloc, doi au intrat pe parcurs. E de gândit de ce a ales Belarus această strategie. Poate au considerat că sunt şanse minime cu Elveţia şi poate sunt încrezători că pot produce un rezultat mai bun la Bucureşti. Belarus e o echipă diferită faţă de Andorra, are o calitate tehnică superioară, mai robustă, mai masivă, este mai pozitivă decât Andorra în joc. Fiecare joc are povestea lor, pe noi ne interesează să înelegm bine adversarul şi să speculăm vulnerabilităţi. E posibil să fie schimbări, avem şi unele probleme medicale, nu grave, dar sunt. Mâine, spre ora prânzului, încercăm să tragem linie şi să ne apropiem de un prim 11 care să dea Dumnezeu să fie inspirat", a declarat selecționerul Iordănescu jr, citat de News.ro.

România a învins Andorra, scor 2-0, sâmbătă, în preliminariile Euro-2024, şi va evolua cu Belarus, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Foto: frf.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-27



Parerea ta...

BEBICA USA
28 Mar 2023

Dispari loaza .
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE