2024-04-30 05:31

Primul transfer făcut de FCSB, un jucător de care nu a auzit nimeni!

 |  13:01
Primul transfer făcut de FCSB, un jucător de care nu a auzit nimeni!

FCSB a realizat prima mutare din această vară, un fundaș central din Africa de Sud, de care nu a auzit nimeni și care nu a evoluat până acum decât în țara sa natală.

Clubul Kaizer Chiefs din Johannesburg a anunțat joi transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB. Se pare că Gigi Becali va achita pentru aceasta mutare în jur de jumătate de milion de euro/

„Kaizer Chiefs și-a luat rămas bun de la fundașul Siyabonga Ngezana, care a semnat pentru formația română de primă ligă, Fotbal Club FCSB, cunoscută anterior drept Steaua București. În vârstă de 25 de ani, Ngezana se alătură echipei care a cucerit de 26 de ori titlul de campioană a României, contra unei sume confidențiale de transfer”, a anunțat clubul african pe rețelele de socializare.

Format la academia celor de la Kaizer Chiefs, fundașul central a debutat la echipa mare în 2017, pentru care a strâns până în prezent 83 de apariții și 8 goluri. Siyabonga Ngezana are două prezențe în naționala Africii de Sud și este evaluat la 750.000 de euro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-06-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE