2024-04-25 13:58

Marius Șumudică s-a DEZLĂNȚUIT împotriva echipei naționale: ”Locul patru este al nostru, nu ni-l ia nimeni”

 |  21:21
Marius Șumudică s-a DEZLĂNȚUIT împotriva echipei naționale: ”Locul patru este al nostru, nu ni-l ia nimeni”

Marius Şumudică a venit cu o reacţie dură în privinţa modului în care a arătat naţionala României în partida cu Andorra, prima din preliminariile EURO 2024, din deplasare. Deşi tricolorii s-au impus cu scorul de 2-0, antrenorul nu dă mari şanse la calificarea la turneul final.

Stilul de joc şi prestaţia elevilor lui Edi Iordănescu au fost argumentele scoase în evidenţă de Marius Şumudică.

”Meciul cu Andorra? Slabi din toate punctele de vedere. N-am văzut echipă mai slabă. Dacă joacă cu Tunariul (n.r – echipă din liga a treia a României), Tunariul îi bate. Nici nu ştiu cine sunt Tunari, dar mi-a rămas în minte, mai citesc rezultate.

Nu se pune problema, au dat la poartă din greşeală, dintr-o degajare proastă a portarului nostru au ajuns şi ei să dea la poartă. Nu poate nimeni să-mi spună că Belarus, chiar dacă a luat 5 de la Elveţia, e mai slabă decât Andorra. Nu am văzut în viaţa mea o echipă mai slabă decât Andorra!

Probabil doar în meciurile de pregătire cu italienii ăia, cu burtoşii ăia care vin de la muncă pentru a le da câte 20 de goluri. N-am înţeles schimbările. N-am înţeles frica de rezultat. Ai 2-0, ei sunt şi în 10 oameni, iar tu îl bagi pe Băluţă… cu tot respectul pentru băiatul ăsta, dar tu îi bagi pe Băluţă şi Marius Marin.

Doi închizători în contextul în care, dacă îi prindea Germania, le dădea 10! Elveţia a jucat cu Belarus şi le-a dat 5, n-au discutat. Dacă Elveţia juca cu Andorra, cu siguranţă scorul era unul de proporţii. Nu e treaba mea să vorbesc, să contest ceea ce se întâmplă la echipa naţională, dar 2-0 mi se pare un scor jenant. Jucând cu Andorra e un scor jenant!

Nu vorbesc eu de anumiţi jucători, ci de naţionala României, e echipa poporului, a acestei ţări. Toţi suntem contemporani acum cu această naţională, aşteptăm să-i vedem la Campionatul European.

Păi, cu o astfel de mentalitate şi la cum i-am văzut acum, eu vă spun că locul patru este al nostru, nu ni-l ia nimeni. N-am urmărit Belarusul, am văzut doar golurile primite. E o echipă apăsată de această excludere despre care toată lumea vorbeşte la FIFA.

Nu e uşor să te montezi şi să joci, dar sunt peste Andorra. Dacă voi (n.r. reporterii) vă dezbrăcaţi acum şi vă dau ghete la fiecare, iar eu stau pe bancă, pe cuvântul meu de onoare că le dăm trei Andorrei, nu două. Am încredere în voi, fiţi atenţi! Cu Belarus, cred că le dăm două cu voi.

Locul 4 e al nostru”, a spus Marius Şumudică, conform PrimaSport.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-27

In legatura cu acest articol...

Vrem la EURO, dar apelăm din nou la divinitate. Edi Iordănescu: “Să dea Dumnezeu un prim 11 care să fie inspirat”




Parerea ta...

BEBICA USA
21 Apr 2023

sumi are dreptate . locul 4 nu ni-l poate lua nimeni . sintem siguri de el .
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE