2023-02-02 21:01

IUREȘ la Dinamo. Burcă a pus la zid jucătorii, conducerea le reziliază contractele

 |  16:36
IUREȘ la Dinamo. Burcă a pus la zid jucătorii, conducerea le reziliază contractele

Administratorul special al FC Dinamo, Vlad Iacob, a precizat că gruparea alb-roșie susţine total poziţia tranșantă a lui Ovidiu Burcă, după ce antrenorul a declarat că jucătorii care au făcut grevă la începutul săptămânii au “picat testul loialităţii” şi au stricat tot ce s-a construit în ultimele luni. chiar dacă are interdicție la transferuri, Dinamo vrea să rezilieze contractele mai multor jucători, care nu au dat satisfacție sau care au remunerații mari.

"Susţinem total poziţia antrenorului principal, Ovidiu Burcă şi îi mulţumim încă o dată pentru devotamentul demonstrat. Chiar dacă traversăm o perioadă dificilă, clubul a fost susţinut necondiţionat de către suporteri, prin Programul “Doar Dinamo Bucureşti”. În cursul săptămânii trecute, jucătorilor li s-a explicat momentul dificil în care ne aflăm şi li s-a spus ca vom achita o parte considerabilă din drepturile salariale restante, în această săptămână. Această plată a fost efectuată chiar în cursul zilei de luni. Situaţia a fost ulterior clarificată, iar prima echipă a clubului se va concentra de acum doar asupra planului sportiv”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a FC Dinamo.

“Din cauza dificultăţilor financiare ale clubului, suntem nevoiţi să ajungem la o înţelegere cu o parte din componenţii lotului şi să încetăm în mod amiabil relaţiile contractuale cu aceştia”, a adăugat Dinamo.

În replică la informaţiile apărute în presă cu privire la jucători cu care Dinamo doreşte să ajungă la un acord pentru încetarea relaţiilor contractuale, FC Dinamo a dezminţit ferm faptul că aceştia au fost iniţiatori ai refuzului primei echipe de a participa la antrenamentul din dimineaţa zilei de luni. “Decizia de a nu participa la antrenamentul respectiv a fost una colectivă, iar acea situaţie s-a rezolvat în cursul aceleiaşi zile. Dinamo are nevoie de linişte şi de unitate. Din postura de Administrator Special al clubului, voi face tot ceea ce ţine de mine, în acest sens. Le mulţumim suporterilor pentru devotement, pentru dedicare şi mai ales pentru susţinerea financiară. Vom lupta pentru a readuce Dinamo acolo unde îi este locul”, a adăugat Vlad Iacob.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE