2024-06-20 14:48

Hagi și-a vândut PERLA în Franța

 |  13:57
Hagi și-a vândut PERLA în Franța

Mijlocașul ofensiv Alexi Pitu, în vârstă de 20 de ani, de la Farul Constanţa, va semna cu gruparea franceză de ligă secundă Girondins Bordeaux până în 2027, anunţă sudouest.fr.

Acesta va efectua miercuri vizita medicală. Suma de transfer ar putea ajunge la două milioane de euro dacă gruparea promovează în Ligue 1.

Născut la Karlsruhe în Germania, Pitu s-a format la Academia Gheorge Hagi şi a debutat la seniori în 2018, la 16 ani. El a marcat cinci goluri în 20 de meciuri în acest sezon.

Agentul de jucători Ioan Becali a confirmat transferul lui Pitu. “Vă dau în premieră, azi noapte Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu la Girondins Bordeaux. Nu ştia nici musca, nicio albină şi vii tu cu telefonul ăsta, să îţi dau o veste în premieră. Am tratat cu Gică toată noaptea, până la ora 04:00. O echipă care a avut probleme financiare, care a avut o gaură de 80-90 de milioane de euro. O echipă emblematică din fotbalul francez. Sunt acum pe locul doi după Le Havre şi încearcă să reintre în Ligue 1, unde le-a fost locul întotdeauna”, a declarat Becali pentru fanatik.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE