2024-04-19 21:10

Dan Petrescu, taxat până și de mama sa după ieșirea necontrolată de la meciul cu Farul: "Ce faci, vrei să mori pe teren?"

 |  19:00
Dan Petrescu, taxat până și de mama sa după ieșirea necontrolată de la meciul cu Farul: "Ce faci, vrei să mori pe teren?"

Antrenorul lui CFR Cluj Dan Petrescu le-a prezentat scuze lui Gheorghe Hagi şi Zoltan Iaşko după ieşirea necontrolată pe care a avut-o la finalul meciului cu Farul, precizând că a fost taxat chiar de mama sa după acel incident.

“După meci mi-a fost chiar rău. Sănătatea mea e mai importantă. Dar e clar că am greşit, mi-am şi cerut scuze faţă de Hagi şi de Iaşko, i-am sunat. Sunt foarte multe care s-au adunat, dar n-aveam voie să fac ce am făcut. Cel mai supărat sunt că mama mi-a zis: ‘Ce faci, mamă? Vrei să mori pe teren?’. Săraca, la 80 şi ceva de ani stă să mă vadă pe mine cum îmi dau viaţa pe teren. E o greşeală de-a mea, în primul rând trebuie să mă gândesc la sănătatea mea. Dar aşa sunt eu mai ales când pierd câteodată îmi pierd controlul. Am avut tensiune după meci. Sper să nu se mai întâmple şi regret tot ce am făcut.  Am vorbit cu Gică de trei ori cred până astăzi. Noi când eram jucători cu Popescu şi cu Hagi ne înjuram mereu şi ne certam. Nu ne vorbeaam poate o zi – două, dar ne reveneam. Acum la fel, m-am certat cu el... Ce o prietenie de o viaţă se strică într-un meci?”, a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu a avut o ieşire extrem de nervoasă a finalul meciului din Superligă cu Farul Constanţam scor 1-2, fiind la un pas de un conflict fizic cu directorul sportiv al Farului, Zoltan Iaşko.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-31



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE