2024-05-03 02:53

Continuă DISPUTA din Burleanu și Becali. Șeful FRF i-a dat ”block” patronului FCSB

 |  18:31
Continuă DISPUTA din Burleanu și Becali. Șeful FRF i-a dat ”block” patronului FCSB

Continuă disputa dintre Răzvan Burleanu și Gigi Becali. Președintele FRF a dezvăluit că i-a dat ”block” patronului FCSB după ce a primit mesaje în miez de noapte.

Tot scandalul a început după partida dintre Rapid și FCSB când Gigi Becali s-a supărat pe arbitrajul lui Horațiu Feșnic. Patronul FCSB a intervenit telefonic la emisiunea Digi Sport Special, în miez de noapte, și a spus că i-a scris lui Burleanu și i-a cerut explicații privind arbitrajul lui Horațiu Feșnic, dar și referitor la menținerea lui Kyros Vassaras în funcția de președinte CCA.

După trei zile, Burleanu a recunoscut faptul că a primit mesaj de la Becali și a dezvăluit că l-a blocat.

”În ceea ce privește retragerea, nu este pentru prima dată când spune acest lucru. S-a mai retras, s-a reîntors. Ce pot să vă spun despre domnul Gigi Becali, pe care l-am cunoscut în ultimii ani, este că ține mult la propria sa imagine și este interesat de bani. Mă îndoiesc că se va retrage.

Vă confirm primirea unui mesaj imediat după meci și al doilea în următoarea dimineață. I-am blocat domnului Becali numărul de telefon, deci nu știu să vă spun dacă m-a mai căutat. Sunt mesajele pe care le-a comunicat și public. Am făcut asta ca să aibă mai puține păcate la următoarea spovedanie”, a transmis Răzvan Burleanu, în conferința de presă de după Adunarea Generală a FRF.

„Nu ți-e rușine pentru ce ai făcut? Vai de capul tău! Este creația ta! Mai adu câțiva greci ca să conduceți federația. Păi, ce contează în țara asta de sclavi, pe care îi cumperi cu banii noștri, de fapt, cu șpăgi, mingi și tricouri?!”, a fost mesajul lui Gigi Becali pentru Răzvan Burleanu, citit de Vali Moraru, realizatorul Digi Sport Special.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-04-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE