2023-10-04 20:46

Probleme de sănătate pentru Joe Biden: Președintele SUA anulează mai multe evenimente

 |  10:22
Probleme de sănătate pentru Joe Biden: Președintele SUA anulează mai multe evenimente

Președintele american Joe Biden nu va lua parte la evenimentele programate pentru luni din cauza sănătății precare după tratamentul stomatologic, a informat presa americană.

Medicul personal al liderului american, Kevin O'Connor, a declarat că cu o zi înainte că președintele s-a plâns de o durere de dinți, în aceeași zi în care a fost examinat, s-au făcut radiografii, iar apoi stomatologii i-au oferit tratament liderului de la Casa Albă .

În același timp, potrivit medicului lui Biden, președintele încă se confruntă cu disconfort după tratament, care, după cum a remarcat O'Connor, era de așteptat.

Potrivit programului, Biden trebuia să participe luni la un eveniment cu participarea câștigătorilor competiției National Collegiate Athletic Association, care are loc pe peluza Casei Albe. Biden va fi înlocuit acum de vicepreședintele american Kamala Harris.

În plus, întâlnirea planificată a lui Biden cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost amânată. Discuțiile lor ar urma să aibă loc marți, 13 iunie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-06-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE