2024-05-18 03:19

Un român, arestat în Franța după ce a FURAT 500 de catalizatoare auto

 |  18:24
Un român, arestat în Franța după ce a FURAT 500 de catalizatoare auto

Un bărbat de 32 de ani din Bacău a fost arestat după ce a furat 500 de catalizatoare în Franța. Infractorul avea pe numele său un mandat european de arestare și percheziții domiciliare, pe care polițiștii de investigații criminale l-au pus în aplicare.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bacău au percheziționat locuința suspectului, unde l-au și reținut pe acesta.

„La una dintre locațiile percheziționate, a fost identificat un bărbat de 32 de ani, bănuit de comiterea faptelor și posesor al mandatului european de arestare. În fapt, autoritățile judiciare franceze efectuează cercetări cu privire la faptul că, în noaptea de 23/24.11.2019, pe raza unei localități franceze, ar fi fost comis un furt de 55 de catalizatoare auto în dauna unei întreprinderi, specializată în amenajarea de vehicule. Până în prezent autoritățile judiciare din Franța au identificat un număr total de 110 infracțiuni de furt, ce reprezintă circa 500 de catalizatoare, cu un prejudiciu total evaluat la mai mult de un milion de euro.”, au explicat autoritățile, potrivit observatornews.ro.

Bărbatul a fost dus la sediul I.P.J. Bacău, apoi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău pentru executarea mandatului european de arestare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE